Gıda Teknolojisi Programı
  • English
  • Aday Öğrencilerimiz
  • MYO
  • Yaşar Üniversitesi
Arama
 
  • ANA SAYFA
  • HAKKIMIZDA
    • Program Olanakları
      • Program Tanıtımı
      • İş Olanakları
      • Dikey ve Yatay Geçiş Olanakları
      • Yurt Dışı Eğitim Olanakları
  • KADRO
  • ÖN LİSANS
    • Ders Planı
    • Müfredat (Bologna)
    • Gıda Teknolojisi Program Bilgileri (Bologna)
    • Müfredat ve Ön Koşul İlişkileri
  • FOTOĞRAF\VİDEO
    • Teknik Geziler
    • Mesleki Gelişim Etkinlikleri
    • Gıda ve Tarım Topluluğu Etkinlikleri
    • Projeler/İşbirlikleri
    • Öğrenci Projeleri
    • Basından Haberler
    • Mezuniyet Törenleri
  • FAYDALI LİNKLER
    • Resmi ve Kurumsal Siteler
    • Sivil Toplum Kuruluşları
    • Gıda Teknolojisi ile İlgili Dergiler
    • Uluslararası Kurumlar
  • İLETİŞİM

GIDA VE TARIM TOPLULUĞU ETKİNLİKLERİ

BAŞAKTAN BUĞDAYA, UNDAN EKMEĞE

“Sürdürülebilir Üretim için Tahıl Sektörünün Değerlendirilmesi”

İletişim

  • Yaşar Üniversitesi Selçuk Yaşar Kampüsü Üniversite Cad. No: 37-39 Ağaçlı Yol Bornova

  • Telefon+90 (232) 570 8600

  • email [email protected]

Medya

  • Haber Portalı
  • İnternet TV
  • İnternet Radyo
  • Fotoğraf Albümü
  • Kurumsal Görseller

©YAŞAR ÜNİVERSİTESİ, GIDA TEKNOLOJİSİ PROGRAMI

Takip Edin