English
Aday Öğrencilerimiz
MYO
Yaşar Üniversitesi
Arama
ANA SAYFA
HAKKIMIZDA
Program Olanakları
Program Tanıtımı
İş Olanakları
Dikey ve Yatay Geçiş Olanakları
Yurt Dışı Eğitim Olanakları
KADRO
ÖN LİSANS
Ders Planı
Müfredat (Bologna)
Gıda Teknolojisi Program Bilgileri (Bologna)
Müfredat ve Ön Koşul İlişkileri
FOTOĞRAF\VİDEO
Teknik Geziler
Mesleki Gelişim Etkinlikleri
Gıda ve Tarım Topluluğu Etkinlikleri
Projeler/İşbirlikleri
Öğrenci Projeleri
Basından Haberler
Mezuniyet Törenleri
FAYDALI LİNKLER
Resmi ve Kurumsal Siteler
Sivil Toplum Kuruluşları
Gıda Teknolojisi ile İlgili Dergiler
Uluslararası Kurumlar
İLETİŞİM
GIDA VE TARIM TOPLULUĞU ETKİNLİKLERİ
BAŞAKTAN BUĞDAYA, UNDAN EKMEĞE
“Sürdürülebilir Üretim için Tahıl Sektörünün Değerlendirilmesi”